Vi erbjuder

Snökottning tak i Luleå.

När taket är täckt med plåt är det viktigt att snöskottningen sker på rätt sätt dels från arbetsmiljösynpunkt dels med tanke på risken för att takmaterialet kan skadas. Det kan vara svårt att helt komma ifrån att det blir repor vid snöskottning. Vid kommande underhåll är det därför väsentligt att bättrings-måla dessa skador i färgen eller beläggningen. Ett tak kan också utsättas för mekaniska påkänningar i form av gångtrafik. Antenner, räcken med mera som sätts upp i efterhand monteras inte sällan på ett sådant sätt att tätskiktet skadas. Välkommen att kontakta oss.

Vi erbjuder

Takskottning i Luleå.

När taket är täckt med plåt är det viktigt att snöskottningen sker på rätt sätt dels från arbetsmiljösynpunkt dels med tanke på risken för att takmaterialet kan skadas. Det kan vara svårt att helt komma ifrån att det blir repor vid snöskottning. Vid kommande underhåll är det därför väsentligt att bättrings-måla dessa skador i färgen eller beläggningen.

Ett tak kan också utsättas för mekaniska påkänningar i form av gångtrafik. Antenner, räcken med mera som sätts upp i efterhand monteras inte sällan på ett sådant sätt att tätskiktet skadas.

Välkommen att kontakta oss.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Lämna dina uppgifter & vi kontaktar dig och bokar in ett datum som passar dig.   

  Boka ett kostnadsfritt hembesök

  Lämna dina uppgifter & vi kontaktar dig och bokar in ett datum   Kontaktuppgifter

   Telefon – 0721 – 776683

   Epost info@takfasad-norrland.se

   Offertoffert@takfasad-norrland.se

   Adress – Ingridsvägen 12, 95431 Gammelstad.

   Orgnr – 559320-5726

   Kontaktuppgifter

   Telefon0721 – 776683

   Epostinfo@takfasad-norrland.se

   Offertoffert@takfasad-norrland.se

   Adress – Ingridsvägen 12, 95431 Gammelstad.

   Orgnr – 559320-5726